Cautare

19005 de rezultate pentru "cand se incaseaza diferente pensii recalculate" (4.77 secunde)
CCR va dezbate pe 15 decembrie o sesizare a 53 de deputati PNL privind neconstitutionalitatea unor prevederi din Legea sistemului unitat de pensii, informeaza NewsIn.
Plenul Senatului a adoptat, cu 66 de voturi pentru, 18 de voturi impotriva si 5 abtineri propunerea legislativa prin care se elimina impozitul pe venit de 16%, datorat pentru pensiile mai mari de 1.050 de lei.
Un sondaj realizat de firma Neogen arata ca peste 70% dintre romani nu iau in considerare programele de pensii private, in timp ce 56% spun ca sunt prea tineri pentru a se gandi la acest lucru.
Motive din ce in ce mai putine de bucurie pentru persoanele care doresc sa se pensioneze. ... Motive de bucurie nu prea exista, noua lege a pensionarii anuntandu-se mult mai aspra si restrictiva.
Incepand cu aceasta saptamana, romanii pot alege un fond de pensii private facultative (pilonul III). ... Dintre cei care pot sa adere la un fond de pensii facultative fac parte angajatii, functionarii publici, persoanele care realizeaza venituri din activitati independente, profesionale sau agricole.
Persoanele care au domiciliul sau resedinta pe teritoriul judetului Dolj si care nu au un loc de munca în prezent si nu îndeplinesc nici conditiile de pensionare, însa au lucrat înainte de 1 aprilie 2001, trebuie sa se prezinte urgent la Casa Judeteana de Pensii (CJP) Dolj în vederea determinarii stagiului de cotizare.
Persoanele care au domiciliul sau resedinta pe teritoriul judetului Dolj si care nu au un loc de munca în prezent si nu îndeplinesc nici conditiile de pensionare, însa au lucrat înainte de 1 aprilie 2001, trebuie sa se prezinte urgent la Casa Judeteana de Pensii (CJP) Dolj în vederea determinarii stagiului de cotizare.
Aproape 1.000 de bilete s-au pus la bataie pentru asiguratii Casei Judetene de Pensii (CJP). ... Conducerea Casei de Pensii a facut cunoscut faptul ca lucreaza in general cu sindicatele, dar nu-i "evita" nici pe asiguratii care nu fac parte din organizatiile sindicale.
Sistemul de pensii este vulnerabil in fata riscurilor provocate de deciziile de moment luate de politicieni pentru a-si proteja interesele si, din aceasta cauza, ar putea ajunge la esec total, se arata in studiul "Programul de dezvoltare umana al Romaniei" al Bancii Mondiale.
Raiffeisen Asset Management a obtinut autorizatia de administrator de fonduri de pensii facultative si de asemenea pentru prospectul schemei de pensii facultative Raiffeisen Acumulare. "Grupul Raiffeisen continua sa ofere clientilor sai produse si servicii financiare noi, pe masura ce cadrul legislativ se dezvolta.
"La un comision mediu de 20 de euro pentru fiecare contract incheiat si un potential de circa 2,5 milioane de clienti, suma se ridica la cel putin 50 de milioane de euro.
Administratorii fondurilor de pensii private si agentii de marketing autorizati in sistemul pensiilor private au fost inclusi pe lista entitatilor care trebuie sa transmita autoritatilor raportari privind operatiunile suspecte de spalare de bani si finantarea actelor de terorism.Guvernul a adoptat, in sedinta de luni, o ordonanta de urgenta care modifica si completeaza legislatia in domeniul prevenirii spalarii banilor si finantarii actelor de terorism.
Reprezentantii Casei Judetene de Pensii (CJP) Constanta informeaza beneficiarii cu privire la exportul in strainatate al pensiilor si al altor drepturi de asigurari sociale.
Pragul de deductibilitate a cheltuielilor la schemele de pensii facultative (Pilonul III) ar putea fi majorat de la 200 de euro la 400 de euro, a anuntat, luni, ministrul economiei si finantelor, Varujan Vosganian."O crestere de la 200 de euro la 250 de euro ar fi prea putin resimtita.
Participantul la un fond de pensii private obligatorii (Pilonul II) va avea dreptul sa primeasca sumele acumulate in contul sau in cazul pierderii totale a capacitatii de munca, in cazul decesului drepturile cuvenite urmand sa fie transferate mostenitorilor, potrivit unei norme a CSSPP.
La acestea se adauga reduceri de venituri determinate de eliminarea taxei de drum din pretul combustibilului utilizat pentru alte tipuri de transport decât cel rutier (un minus de 0,29 miliarde de lei, 0,05% din PIB), prelungirea valabilitatii Legii nr.
Ministrul Muncii, Marian Sarbu, a anuntat ca, de ieri, Casele de Pensii distribuie, 433. 338 de taloane de pensii pentru persoanele care primesc pensia minima sociala de 300 lei si taloanele cu majorarea punctului de pensie la 718,40 lei pentru toti pensionarii.
Pana la sfarsitul lunii in curs proiectul de lege privind infiintarea Fondului de Garantare a Pensiilor Private va fi trimis Guvernului, care il va depune ulterior in Parlament, a declarat, ieri, Mircea Oancea, presedintele Comisiei de Supraveghere a Sistemului de Pensii Private (CSSPP).
Ministrul Finantelor a mentionat ca la inceputul anului existau bani pentru pensii si salarii la nivelul programat in acel moment, insa intre timp numarul de pensionari si pensia medie au crescut.
Lunar, aproximativ 200 de batrani dau in judecata Casa Judeteana de Pensii (CJP). ... Contestatiile se refera la stabilirea timpului util in agricultura, acordarea pensiei de invaliditate si acordarea sporurilor pentru conditiile grele de munca.
google-analytics.com